Briefadres

doorDDV

Briefadres

Wij zijn door het Dienst Basisinformatie van de Gemeente Amsterdam bevoegd een briefadres te verstrekken aan specifieke daklozen. Het verkrijgen van een briefadres is verbonden aan regels. Je kunt ze hier lezen en wij kunnen het u ook vertellen als u langskomt op ons spreekuur.

Hier kunt u meer lezen over onze diensten, waaronder het briefadres.

DDV administrator

8 Reacties tot nu toe

moGeplaatst op8:25 am - nov 13, 2020

geachte daklozenvakbond,

Shalini runa siriramGeplaatst op2:55 pm - jan 25, 2021

Ik wil me inschrijven voor briefadres
Ben bij jan vsn galenstraat geweest en hun hebben me bij jullie toegewezen

Cheryl SchubertGeplaatst op1:10 pm - mrt 5, 2021

vincent rappoldGeplaatst op5:02 am - mrt 29, 2021

geachte daklozenvakbond,

Ik heb al jaren problemen met Jan van galenstr iedere keer komen ze niet opdagen en als ze wel komen opdagen doen ze niks voor ons. Ze willen niet eens 1 min wachten ik heb zo vaak geprobeerd via gemeente voor een adres ben al meer dan 3 jaar op deze pad en de gemeente doet helemaal niks. Nog ff draai ik door en ga je op je eigen manier aandacht zoeken. Ik ben tig keren afgewezen voor onnodig. Iedere keer wanneer ik aandacht wil krijg ik het niet. Ik ben na opvangen geweest maar zitten alleen zeer verslaafde mensen ik heb al aangetoond dat ik niet verslaafd ben en met corona vertrouw ik het helemaal niet. Ik ben weggelopen van daklozenopvang in transformatorweg omdat ik hun beleid helemaal niks vond. Ik krijg geen adres en heb al jaren geen adres. Gemeente gebruikt strikte regels en smoesjes zodat je maar een nr bent en lekker opnieuw kan proberen. Ik heb in jaar tijd zo vaak aangemeld dat ik niet meer mijn privé wil delen met mensen die jou toch niet herkennen dan alleen je sofibummer in te vullen: ik heb maar deze bericht gecopieerd, omdat het erg vergelijkbaar is met mijn probleem. hopelijk kunnen jullie me wel helpen.

Straatjurist.nlGeplaatst op5:34 am - jun 1, 2021

Sociaal Loket Amsterdam Zuidoost, Oost en West
Als al het bovenstaande niet mogelijk is: U kunt naar het Sociaal Loket gaan voor een briefadres. Een multidisciplinair team zal vervolgens onderzoeken of u toch in aanmerking komt voor deze mogelijkheid van een briefadres. Sociaal Loket werkt op afspraak.

U kunt telefonisch (020-255 2916) maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur een afspraak maken voor intake briefadres.