Noodopvang voor gezinnen die dakloos zijn geraakt

doorDDV

Noodopvang voor gezinnen die dakloos zijn geraakt

Dennis Lahey, projectleider van de Straatalliantie heeft ingesproken bij de vergadering over de noodopvang voor gezinnen die dakloos zijn geraakt. Hier werden nog wat vragen over gesteld. Wethouder Groot Wassink gaf (kortgezegd) aan dat het een lastig probleem is en dat hij zich afvraagt wie dat moet oplossen (of dat nog de gemeente is of het Rijk). Voor 21 juni staat de brief geagendeerd en zal het ook verder besproken worden in de Gemeenteraad. Gesprek is terug te luisteren.

Over de auteur

DDV administrator

1 reactie tot nu toe

Haftom yohannesGeplaatst op10:44 am - jul 18, 2023

Hallo, ik ben Haftom Yohannes, op dit situatie ik ben dagloze
Ik heb geen woning, ik heb hulp nodig.

Groetjes
Haftom

Reacties zijn gesloten.