Aantal daklozen blijft maar toenemen: “We hebben meer sociale huurwoningen nodig”

doorDDV

Aantal daklozen blijft maar toenemen: “We hebben meer sociale huurwoningen nodig”

Lotte Rigter van AT5

Nu er steeds meer financiële problemen zijn door onder andere de hoge inflatie, zien organisaties het aantal dak- en thuislozen ernstig toenemen. Een nieuwe aanpak is noodzakelijk om deze ontwikkeling tegen te gaan, stellen zij. “Geen focus op tijdelijke opvang, maar permanente huizen.”

Hier is het filmpje te zien.

Over de auteur

DDV administrator

2 Reacties tot nu toe

Kulvinder singhGeplaatst op10:51 am - feb 16, 2024

Ik Ben dakloos vandag 12 February maar ik en mijn vrow en twee kinder brief adres nodig voor self de adres aub dank u.

Kulvinder singhGeplaatst op10:52 am - feb 16, 2024

Ik Ben dakloos vandag 12 February maar ik en mijn vrouw en twee kinder brief adres nodig voor self de adres aub dank u.

Reacties zijn gesloten.