Zakelijk leider gezocht!

doorDDV

Zakelijk leider gezocht!

Voor een interessante en uitdagende bijbaan bij De daklozenvakbond in Amsterdam zoeken we als zakelijke leiding voor maximaal 6-8 uur per week.

Heb jij een geweldig netwerk in het sociale domein van Amsterdam en omstreken? Ken je de taal van de gemeente en dakloze mensen? Kan je goed met mensen omgaan? Weet je van wanten en ga je doelgericht en oplossingsgericht te werk? Weet jij een team van enkele beroepskrachten en voornamelijk vrijwilligers te inspireren. Heb je daarnaast affiniteit met administratieve processen rond Amsterdamse daklozen? Dan kun jij je talenten inzetten door bij ons, voor hen het verschil maken in Amsterdam waarin alle mensen de kans krijgen om hun leven op orde te krijgen.

Je geeft leiding aan een team van 2-3 beroepskrachten (1 fte) en 3-7 betrokken vrijwilligers. Als verantwoordelijke onder mandaat van het Stichtingsbestuur draag je zorg voor de dagelijkse leiding, het behalen van de doelen, de verantwoording, de financiële betalingen en dekking die daarvoor nodig is.

Je bent ZZP-er en ontvangt een vergoeding bij aantoonbare kennis en kunde. Dan hebben wij 6-8 uur beschikbaar voor jouw inzet.

Meer weten? Lees het profiel. Reageer voor 15 juni 2022 via [email protected]

Over de auteur

DDV administrator

Geef een reactie