De Daklozenvakbond zoekt gemotiveerde vrijwilligers

doorDDV

De Daklozenvakbond zoekt gemotiveerde vrijwilligers

Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en iets te doen voor mensen in een kwetsbare positie? Voor ons inloopspreekuur te Amsterdam zoeken wij 2 tot 3 nieuwe vrijwilligers voor 2 x 4 uur per week.

De Daklozenvakbond is een kleine organisatie voor en door daklozen. Wij werken met ervaringsdeskundigen. Wij bieden ondersteuning en verzorgen briefadressen. De werkzaamheden die we aan je vragen zijn divers: het uitgeven van post, een luisterend oor en het geven van ondersteuning.

Voor jouw inzet vinden wij vijf zaken belangrijk:

1. Je bent een stevige persoonlijkheid.
  2. Je hebt affiniteit met de doelgroep: weet empathie en een luisterend oor te combineren.
  3. Je weet om te gaan met opdrachten en stelt je vragen aan onze coördinator.
  4. We kunnen op je rekenen. Je bent betrouwbaar: afspraak is afspraak, je komt op tijd komen en doet wat je zegt.
  5. Je bent niet bang voor honden.

Je moet vanzelfsprekend beschikbaar zijn tijdens onze spreekuren. Een verklaring omtrent gedrag is verplicht en wordt door ons aangevraagd, nadat we besluiten samen te gaan werken.

Je werkt onder aansturing van onze coördinator, die je inwerkt en ondersteunt bij je werkzaamheden. Wij bieden een heel leuk, bijzonder team, vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding.

Voel je je aangesproken laat het ons weten en mail je motivatie aan [email protected].

DDV administrator