Spreekuur

doorDDV

Spreekuur

Heeft u vragen over dakloosheid of zoekt u hulp en ondersteuning. Wij houden als Daklozenvakbond verschillende spreekuren waar u terecht kunt.

Hier kunt u meer lezen over ons spreekuur.

DDV administrator

1 reactie tot nu toe

Femke FrelingGeplaatst op10:43 am - apr 16, 2024

Homies Foundation is benieuwd of De Daklozen Vakbond geschikte kandidaten voor een Homies-traject heeft.

Homies koppelt bestaande vriendengroepen aan economische dak- en thuisloze mensen. Dit zijn mensen die tussen wal en schip zijn geraakt, maar wel een hoge comeback kans hebben.Ze slapen vaak nog op een bank bij vrienden, maar dreigen op straat te komen. De vriendengroep probeert het leven van de Homie dmv praktische en morele steun weer op de rit te krijgen.

De economische dakloze mensen moeten voldoen aan de volgende criteria om in aanmerking te kopen voor een Homies traject:

18 jaar en ouder.
Met een BSN nummer, zodat ze o.a. kunnen werken.
Zonder alcohol- of drugsverslaving.
Zonder heftige psychische klachten.
Met de wil/het geloof om zelfredzaam te worden.

Op dit moment hebben wij 5 vriendengroepen paraat, het zou geweldig zijn als we een mooie match kunnen gaan maken. Ik hoor graag of u geschikte kandidaten in gedachte heeft. Mocht u eerst een gesprek willen zodat ik uw vragen kunnen beantwoorden dan kan dat altijd! Voor meer informatie: http://www.homiesfoundation.nl