Briefadres

doorDDV

Briefadres

Stichting de Daklozenvakbond ondersteunt mensen zonder (t)huis. Je kan bij ons ondersteuning krijgen en bijvoorbeeld een briefadres verkrijgen.

Het verkrijgen van een briefadres is verbonden aan regels. Je kunt ze hier lezen en wij kunnen het u ook vertellen als u langskomt op ons spreekuur.

Hier kunt u meer lezen over onze diensten.

Over de auteur

DDV administrator

21 Reacties tot nu toe

moGeplaatst op8:25 am - nov 13, 2020

geachte daklozenvakbond,

Ik heb al jaren problemen met Jan van galenstr iedere keer komen ze niet opdagen en als ze wel komen opdagen doen ze niks voor ons. Ze willen niet eens 1 min wachten ik heb zo vaak geprobeerd via gemeente voor een adres ben al meer dan 3 jaar op deze pad en de gemeente doet helemaal niks. Nog ff draai ik door en ga je op je eigen manier aandacht zoeken. Ik ben tig keren afgewezen voor onnodig. Iedere keer wanneer ik aandacht wil krijg ik het niet. Ik ben na opvangen geweest maar zitten alleen zeer verslaafde mensen ik heb al aangetoond dat ik niet verslaafd ben en met corona vertrouw ik het helemaal niet. Ik ben weggelopen van daklozenopvang in transformatorweg omdat ik hun beleid helemaal niks vond. Ik krijg geen adres en heb al jaren geen adres. Gemeente gebruikt strikte regels en smoesjes zodat je maar een nr bent en lekker opnieuw kan proberen. Ik heb in jaar tijd zo vaak aangemeld dat ik niet meer mijn privé wil delen met mensen die jou toch niet herkennen dan alleen je sofibummer in te vullen

Shalini runa siriramGeplaatst op2:55 pm - jan 25, 2021

Ik wil me inschrijven voor briefadres
Ben bij jan vsn galenstraat geweest en hun hebben me bij jullie toegewezen

Cheryl SchubertGeplaatst op1:10 pm - mrt 5, 2021

Hallo met Cheryl Schubert ik ben opzoek naar een brief adres voor mijn post maar ik ben moeilijk ter been ik zit in een scootmobiel en ben pas uit het ziekenhuis een maand geleden van de intensive care

vincent rappoldGeplaatst op5:02 am - mrt 29, 2021

geachte daklozenvakbond,

Ik heb al jaren problemen met Jan van galenstr iedere keer komen ze niet opdagen en als ze wel komen opdagen doen ze niks voor ons. Ze willen niet eens 1 min wachten ik heb zo vaak geprobeerd via gemeente voor een adres ben al meer dan 3 jaar op deze pad en de gemeente doet helemaal niks. Nog ff draai ik door en ga je op je eigen manier aandacht zoeken. Ik ben tig keren afgewezen voor onnodig. Iedere keer wanneer ik aandacht wil krijg ik het niet. Ik ben na opvangen geweest maar zitten alleen zeer verslaafde mensen ik heb al aangetoond dat ik niet verslaafd ben en met corona vertrouw ik het helemaal niet. Ik ben weggelopen van daklozenopvang in transformatorweg omdat ik hun beleid helemaal niks vond. Ik krijg geen adres en heb al jaren geen adres. Gemeente gebruikt strikte regels en smoesjes zodat je maar een nr bent en lekker opnieuw kan proberen. Ik heb in jaar tijd zo vaak aangemeld dat ik niet meer mijn privé wil delen met mensen die jou toch niet herkennen dan alleen je sofibummer in te vullen: ik heb maar deze bericht gecopieerd, omdat het erg vergelijkbaar is met mijn probleem. hopelijk kunnen jullie me wel helpen.

Straatjurist.nlGeplaatst op5:34 am - jun 1, 2021

Sociaal Loket Amsterdam Zuidoost, Oost en West
Als al het bovenstaande niet mogelijk is: U kunt naar het Sociaal Loket gaan voor een briefadres. Een multidisciplinair team zal vervolgens onderzoeken of u toch in aanmerking komt voor deze mogelijkheid van een briefadres. Sociaal Loket werkt op afspraak.

U kunt telefonisch (020-255 2916) maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur een afspraak maken voor intake briefadres.

John.Geplaatst op7:31 am - dec 21, 2021

Goedendag,
Ik kom uit amsterdam en jullien zijn kanjers.
Daarom richt ik mij op jullie expertise. Ik woon in breda maar wordt binnenkort “dakloos”
Kan de huur en vele vaste lasten niet meer aan.. Ik ga nu op mijn boot terugtrekken ik ben 67
en heb aow. De boot wegdoen is geen optie voor mij. Leven op de boot zal een bevrijding zijn en die kosten kan wel. Stuk minder. Mijn vraag is kom ik in problemen met mijn aow uitkering.
Is gemeente breda verplicht mij een briefadres te geven. Ervaring leert dat zij dat sterk proberen tegen te gaan. Weet u in welke stad ik makkelijk een briefadres kan krijgen.
Bij voorbaat mijn vriendelijke dank.
John.

GerGeplaatst op6:49 pm - jan 6, 2022

Het enige lokert is zuid oost, bij de ander e wordt je wegestuurd,en in zuid oost wodt geen afapraak vemaakt ivm covid je kunt aanvragen via digid(zonder adres niet fe krijgen) of downloaden via site en per post(heb je effe).
Het is god erdomme verplicht een briefadres te.geven, ik wil geen uitkering meer omdat ze.onredelijke dingen als eis stellen, en je uitkering stop zetfen als je niet bent waar je zegt dat je bent, dakloos zijn houdt in dat als.er iemand is die mij op een regenachtige dag of sneeuw uitnodigd bij bem op de bank te gaan liggen ik dankbaar ben, helaas kan je de gemeente inde avonduren niet bereiken, bij controle ben er dus niet en stoppen ze deze dan maar al te.graag,was vandaag bij jan van galen en daar zeggen ze dat je beter kunt liegen zodat je een adres krijgt via stadsloket, anders krijg je niks, maar bij niet op de locatie zijn wordt afgestraft. Traden ze maar even goed en sterk op als voor eigen volk als voor anderen.want voor anderen kan alles.

Larbi taarabetGeplaatst op12:49 pm - feb 15, 2022

Goedemiddag Ik wil graag een briefadvies
Ik ben man 59 jaar ik heb vast werk

saskia deborah amanda obengGeplaatst op3:40 pm - feb 23, 2022

goedemiddag heb een briefadres nodig per direct
alleenstaande jongedame amsterdam geboren 19-6-1987 zorghulpverlener
inplanning aanvraag ww en paspoort id ,rijbewijs verlengen 1-3-2022
opstraat gevallen 2021met mobielen telefoon paspoort id rijbewijs met klantenpasjes in mijn portemenee viel op straat en is kwijt en niet terug gevonden door de politie i lost ook niet … aangifte van vermiste portemenee met paspoort idkaart rijbewijs pinpas en mobielen telefoon met belangrijke als digid en internet bankieren emailbox aangifte bij de hand voor privacy wet voor misbruik alleenstaand in de gemeente amsterdam zins 1-3-2013
woonde als laatst jacob va weesebekestraat 37 1067 pc amsterdam geuzeveld
huisvesting /kamerverhuur 2022 1-1-2022 briefadres aanvraag
bel morgen terug voor verwerken van briefadres
vriendelijke groeten s.deborah

Mustafa YilmazGeplaatst op7:40 am - jun 13, 2022

Geachte heer/mevrouw

Ik heb geen huis, Ik heb geen postadres, ik verblijf in een vrachtwagen, ik hoop dat de gemeente mij een hand kan helpen hiermee.

Mvg M.Yilmaz

Soraya pocornieGeplaatst op2:01 pm - jun 19, 2022

Ik kom uit suriname woonde al hier heb een nederlandse nationaliteit en ben dakloos mijn tante heeft mij laten halen maar op gegeven moment heeft ze mij op str gezet ik ben 19 jaar

IbrahimGeplaatst op2:27 pm - jan 20, 2023

Hey ik ben Ibrahim ik wil graag helpen ik heb geen hus meer

BettyGeplaatst op12:22 pm - feb 7, 2023

Dag, ik wil graag een brief adres vragen van jullie.

Reacties zijn gesloten.