MDHG

doorDDV

MDHG

Het MDHG? is de Belangenvereniging voor Druggebruikers. U kunt bij het MDHG aan het Jonas Dani?l Meijerplein 30 te Amsterdam terecht van maandag t/m vrijdag tussen 10:30 en 16:30. Op vrijdagmiddag is er een vergadering.Tel: +31 (20) 62 44 775 Email: [email protected]

Als doelstelling heeft de vereniging positie verbetering en emancipatie van drugsgebruikers en onafhankelijke vertegenwoordiging en drugs uit het strafrecht halen. Op de website kan je meer lezen. De MDHG heeft ruim 800 leden.

Het bestuur van de MDHG bestaat uit gebruikers en niet-gebruikers. Bestuursleden nemen zitting voor drie jaar. Het dagelijks werk wordt verricht door de directeur, een beleidsmedewerker, een medewerker belangenbehartiging, een beheerder, twee stagiaires en een enthousiaste ploeg van vrijwilligers. Achterban en ge?nteresseerden ontvangen het verenigingsblad Spuit 11, dat zeer onregelmatig verschijnt.

Over de auteur

DDV administrator

Geef een reactie