Artsen voor Daklozen

doorDDV

Artsen voor Daklozen

Het initiatief artsen voor daklozen ondersteunt onderzoek naar de gezondheid en zijn een vindplek voor de behoefte aan ondersteuning van dak- en thuislozen in Nederland. Op de website vind je relevante onderzoeken en contactgegevens van organisaties die dakloze mensen ondersteunen in heel Nederland.

Voorbeeld is het Radboud Umc onderzoek naar de gezondheid en behoefte aan ondersteuning van dak- en thuislozen in Nederland. De verleende zorg door huisartsen / straatdokters en straatverpleegkundigen en hun behoefte aan ondersteuning, de huidige organisatie van sociaal medische zorg voor dak- en thuislozen, en naar het gemeentelijk beleid, financiering, knelpunten en tekortkomingen in deze zorg. Aan de hand van de praktijk, wetenschappelijke studies en expert meetings zijn bouwstenen geformuleerd voor toegankelijke en goede sociaal medische zorg voor dak- en thuislozen in Nederland.

Over de auteur

DDV administrator

Geef een reactie